ebbaaustralien.blogg.se

Hej! Är en 19årig tjej som snart ska bosätta mig i Australien och vara aupair. Enjoy.

PAKET

Publicerad 2015-02-27 07:18:44 i Australien,

I tisdags så fick jag ett paket från SVERIGE!!! Bästa mamsen hade skickat ett litet allahjärtansdag-paket. Kom fram lite sent, men bättre sent än aldrig ;) Det var en liten nalle, ett hjärta och ett kort! Supergulligt, blev alldeles tårögd av glädje.. En liten släng av hemlängtan kom också, men försvann lika fort ;) TRIVS SÅÅÅ BRA HÄR! Men saknar såklart alla mina fina där hemma. puss
 
 

 

HELGEN

Publicerad 2015-02-27 07:05:28 i Australien,

I fredags så tog vi de bara lugnt ju, eftersom att vädret svek. De skulle vara värre på lördagen, men det var lika om inte bättre, så vi trotsade vädret och åkte till Surfers för en utgång. Träffade en massa nya härliga svenskar!!! ÅÅÅH hade verkligen en helt awesome utgång. Tyvärr slog bakfyllan till...;) haha, sov hela söndagen, bokstavligen.
 
Söndagens middag!!

Förra veckan

Publicerad 2015-02-24 03:59:20 i Australien,

Jaaa, förra veckan då var de jobb som vanligt då! Både älskar och oälskar mitt jobb, haha. Beror helt på vilket humör jag och ungarna är på.
 
Sen på torsdagen, mötte jag upp Mathilda på tåg/busstationen, så åkte vi till Surfers och va på TimeZone. Det är ett ställe med massa olika spel och grejs. JÄTTEROLIGT. Var där en gång med Linnea och Filip. Så körde vi LazerDome, haha de är såååå roligt. Sen var Mathilda hos mig hela helgen.
 
Fredag var det bara en vanlig jobbdag, förutom att det var typ storm och bara massa regn. En cyclone,som det heter. Var dock mycket längre upp, men de orsakade även skitväder hos oss... Högre upp i landet så gick hus sönder och grejs, sjukt!
Vi gjorde pannkakor till lunch, yummie. Sen gjorde jag middagen, eller Mathilda hjälpte till. Kycklingcurry och ris, blev suuupergott faktiskt. Och dom sa att de va gott, men man vet ju aldrig om dom ljuger eller inte för att vara snäll...;) haha
 
Vet ej om bilderna kom i oordning, men bilder iaf. pusssssss
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela