ebbaaustralien.blogg.se

Hej! Är en 19årig tjej som snart ska bosätta mig i Australien och vara aupair. Enjoy.

SYDNEY

Publicerad 2015-04-08 03:04:46 i Australien,

Måste verkligen försöka blogga mer, meeeeen händer bara roliga saker på helgerna typ... Förra veckan var de jobb måndag till onsdag bara, ledig torsdag som vanligt. Då åkte jag in till Surfers på eftermiddagen och mötte upp Mathilda, så tog vi nattbussen till Sydney. 16!!!!! timmar.... kroppen var ju lite mör när vi kom fram vill jag lova. Och många timmar sov man ju inte.
 
Vi gick direkt till hostelet och lämna väskorna (incheckningen var inte förns 14, vi kom 10). Gick ut och utforska Sydney lite, va jättedåligt väder. Kallt å regningt. Vi köpte Hopp On Hopp Off biljetter för två olika bussturer å en båt. Så vi tog ena bussturen, Harbour Bridge och Operahuset. Tog båten så vi fick se lite mer, Manly osv. 
 
På kvällen såg vi FAST AND FURIOUS 7, JÄVLAR VILKEN RULLE ALLTSÅÅÅÅ!!! Inte ett öga kan ha vart tort när man lämnade den salongen iaf... PAUL<3
 
Lördag kikade vi den andra bussen som åkte ut till Bondi beach. Men var även väldigt dåligt väder då så vi hoppade aldrig av..Gick även till Queen Victoria Building när vi kom tillbaka, riktigt fin byggnad faktiskt! Köpte mig en ny ryggsäck. LOVE IT. Avslutade med en liten utgång med killarna på vårt hostel. SKOJ.
 
Söndag bjöd på BRA väder. Jättevarmt å skönt. Så vi passade på att se operahuset å Harbour Bridge med SOL. Tog även bussen ut till Bondi Beach. Väl där så stöter vi på två killar vi mötte i Byron helgen innan, hur sjukt??? Hängde med dom nån timme innan vi va tvungen att dra till flyget hem.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela