ebbaaustralien.blogg.se

Hej! Är en 19årig tjej som snart ska bosätta mig i Australien och vara aupair. Enjoy.

Helgen - lördag

Publicerad 2015-02-04 05:31:21 i Australien,

I lördags gick vi upp runt 7.40 & var ute ur huset innan 7.55, ojoj.... Följde med till Ryans simskola, sen åkte vi till Shoppingcentret för att köpa en selfiestick till Mathildas GoPro så vi kunde ha den med oss till Wet 'n' wild som vi sedan åkte till efter de då. De va riktigt kul, men vi hann inte med så mycket innan dom stängde allting pga "a storm is coming" & vi ba men nej... Så satt vi å vänta på att allt skulle öppna igen när de helt plötsligt SPÖregnar, shit aldrig vart med om så mycket regn tror jag, blåste sjukt mycket också, sen kom blixtrarna & åskan. Va faktiskt rädd där ett tag. Sprang till bussen i spöregnet, sååå kallt... 

Sen när vi väl landande på "hemmaplan" & väntade på att Jo skulle plocka upp oss så kikade solen fram & de blev varmt igen. 

Sedan var planen att vi skulle åka till surfers & gå ut på kvällen, men vi va så trött så vi sa att vi skulle strunta i de. När vi sedan piggnat på oss & ville åka så sov hela huset så vi kunde ej ta oss till bussen.... Blev en till hemmakväll. 

I söndags var vi ju som sagt på stranden.


I väntan på tåget så satt vi & chillade lite på golvet! Först buss från wet 'n' wild sen byte till tåg, mycket om & men men de är smidigt. Dock smidigast med bil, men verkar som jag kommer få köpa mig en egen.....Tog lite kort i väntan på Jo!
Sen fick vi pannkakor när vi kom hem, MUMS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela